top of page

Høyt & Lavt

Oppdatert: 13. okt. 2022

Snø og ski på vinteren. På sommeren finner man klatrepark, mountain carts, vannpark, trampoliner, SUP og kano. Perfekt for den aktive familien!
Klarteløypene

Aktiviteter og utfordringer for nesten alle aldre og ferdighetsnivåer


Komfortabel overnatting i Sirdals natur

Bo der det skjer, i hjertet av Sirdal, til en rimelig pris like ved klatreparken Høyt og Lavt Sirdal. Vi tilbyr koselige og komfortable rom for hele reisefølget. Sirdal Resort som helårsdestinasjon tilbyr mange aktiviteter som klatrepark, Mountain Cart, kanopadling, turstier og en fortryllende badestrand, rett utenfor døren. Overnatter dere har vi gode tilbud på pakker med mat og andre aktiviteter om sommeren.


Mat & uteliv - Noe for enhver smak

I Sirdal er det mange som serverer god og kortreist mat fra hele regionen. Vi ønsker at alle våre besøkende skal ha en hyggelig opplevelse og et variert mat tilbud. Om sommeren har vi kafé åpen i Hulderheimen samtidig som klatreparken og de andre aktivitetene er i gang. Fjellstuen på sinnes og Kvæven kafé like ved turist-informasjonen litt lenger opp i dalen serverer også mat. Ta med deg hele familien og samle dere rundt bordet for en nydelig og smakfull middag i en lun og intim atmosfære med trivelige servitører og bartendere.

  • Mange gode arrangement

  • Stort utvalg og variasjon

  • Hytte og fjellstemning

  • God service og mat

Besøksadresse Tjørhomfjellet 53, 4443 Tjørhom

Åpningstider


Telefon: +47 51 20 81 80

 

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page