top of page

Huset ved havet

Kom og opplev storslått natur på Jæren. Her finnes det lange strender, flate marker og høye gressdekte heier. Flott turterreng, rike kulturminner, museer og samtidskunst.


Vi har fiskerettigheter i to elver, samt nærhet til golfbane. Her bor du rett i det jærske landskap.

Huset ved Havet. Midt i det åpne jærlandskapet og havet som nærmeste nabo.

Bare 400 meter fra sjøen finner du Huset ved Havet, eller rettere sagt, husene ved havet.


Vi har åpent hele året. Velg mellom et enkelt dobbelt rom, det koselige eldhuset, et 200 år restaurert Jærhus Gurihuset, eller det store moderne loftet. Gå turar langs stranda, fiske i lakselv, sjå på fugl, spele golf, eller bare slappe av mens barna leker på lekeplass.


Rikt på opplevelser for unge og gamle. Landskap inntrykk så store at de ikke kan fanges i noe bilder, det må oppleves.


Eldhuset er et koselig lite hus. Den kombinerte stuen er på 24 m2 og har TV, sitte gruppe og minikjøkken. Soverommet er på hemsen med to enkle senger. WC og dusj er i første etasje.

Gurihuset er et gammelt jærhus. Innredningen og møblementet reflekter i stor grad dette. Huset har tre soverom med til sammen 8 senger, så det er ideelt for en stor familie eller mindre grupper. Stuen har TV og den er komfortabel med sitteplasser til mange.


Loftet på 100 m2 er i andre etasje over kammersene. Det har stort allrom og en stor vestvendt veranda med flott utsikt til sjøen. Kjøkkenet er stilig og fullt utstyrt. Det store spisebordet er plassert slik at en kan nyte utsikten.


Kammersene er i første etasje under Loftet. De inneholder to rom med 2 senger i hvert rom. Disse kan leiest hver for seg. Det er felles kokemuligheter og felles bad med dusj og WC.


Besøksadresse: Ægrå, Sør Varhaug 39, 4360 VarhaugTelefon: +47 979 78 962

 

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page