top of page

Grand Hotell Egersund

Sjarmerende hotell fra 1895 midt i hjertet av Egersund. 101 hotellværelser. Ny restaurant med fokus på lokal mat. Bar med alle rettigheter. Skreddersyr opplevelser og aktiviteter.


Grand hotell Egersund har en unik beliggenhet. Hotellet ligger like ved havnen og den flotte korskirken.

En god seng, herlig måltid og deilig vin

Grand Hotell Egersund ligger midt i Egersund sentrum. På hotellet er det en rolig atmosfære og et serviceinnstilt personale. Du bor like ved havnen, og finner shopping og særverdigheter i umiddelbar nærhet.


Velkommen til et sjarmerende hotell med atmosfære fra 1870 tallet og beliggenhet midt i hjertet av Egersund by. På Grand hotell Egersund har vi 101 trivelige rom, restaurant, vinkjeller og et førsteklasses kjøkken. Vi har egen revyscene, loungebar, flotte selskapslokaler og moderne konferanselokaler med totalkapasitet på 160 personer. Egersund er en koselig sommerby, og den verneverdige trehusbebyggelsen fra 1850 tallet har skapt et koselig sentrum for handel og sosiale møtesteder. Våren 2019 åpnet vi en ny restaurant som heter Eigra Kjøkken & Bar. Med åpent kjøkken og grill, og fokus på lokale råvarer, gir vi deg nye spennende smaksopplevelser. 


Det arrangeres flere festivaler, Egersundsugå og Fiskeriets dag i sommerhalvåret. Videre utover høsten arrangeres det blandt annet Høstmarken, Oktoberfest, Kulturnatt og den svært populære Julebyen i Egersund. Grand hotell er et glimrende utgangspunkt for opplevelser i og utenfor byen. Det er tilrettelagte sykkelruter, merkede turløyper og fiskemuligheter både i elver, vann og i sjøen.


Handlegaten i Egersund sentrum starter ved hotellet, og attraksjonenEgersund Chokolade fabrikk befinner seg 50 meter fra hotellets restaurantinngang.


De siste årene har vi hatt mange store utbygginger og renovering. I Mai 2013 ble vi ferdige med 18 nye hotellrom, et flott auditorium, eksklusivt styrerom og grupperom. I november 2015 innviet vi ytterligere 21 rom og en stilig peisestue. Vi tilbyr nå 200 sengeplasser. Sommeren 2018 renoverte vi enda 16 hotellrom. Våren 2019 åpnet i Eigra kjøkken & bar i lokalene der vi tidligere har hatt Grand Restaurant. 


På hotellet har vi treningsrom med tredemølle, romaskin, spinningsykkel og frivekter.


Velkommen til vårt kjøkken

21. mars 2019 åpnet Eigra kjøkken & bar i lokalene til gamle Grand Restaurant. Her kan du sitte lenge og nyte et godt måltid, eller ta deg en drink eller to før du tar turen videre. Ta med deg vennegjengen, kolleger, samarbeidspartnere, familien og andre du har lyst å kose deg sammen med til god mat og drikke. Eigra kjøkken & bar har åpent kjøkken med ekte kullgrill. Du kommer tett på kokkene og kan se mens de forbereder maten. Kjøkkenets bar finner du mitt i lokalet, slik at vi raskt og enkelt kan servere og tilberede den drikken du vil ha. Menyen serveres gjerne sharing-style hvis dere har lyst å bestille flere retter og tilbehør til deling mellom dere. www.eigra.no


Besøksadresse: Johan Feyers gate 3, 4370 EgersundTelefon: +47 51 49 60 60

 

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page